Featured Image Not Displaying in Blog Full-Width

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • #22999
    dainamg78
    Participant

    I recently changed my blog page layout to full-width, no sidebar. Before the change, my featured image showed up by each blog title, gallery-style. Now, after the change, the featured image isn’t showing up. Is there a different setting I need for this? Or is this just how it is? The blog page looks rather dull without images now.

    #23000
    Daniel Tara
    Keymaster

    Since you didn’t post this in a theme subforum you need to mention what theme you are using. A link to your website would also help.

    #23001
    Daniel Tara
    Keymaster

    I did a reverse-search for your avatar image and found the website mindbodyhealthy.ca, I hope it’s the one you’re reporting this issue for.

    I can confirm that the absence of the gallery in the blog page is not related to you changing the layout to full-width, no sidebar. What’s happening is that you are using the gallery post format for posts that lack a gallery shortcode. The image preview you were seeing previously was extracting the gallery shortcode from the post content, so if you removed it recently that is the reason for its disappearance. Adding them back will make the gallery appear back in the blog.

    If you would like the gallery to appear in the blog but not on single posts, you can hide it with this custom CSS:

    By the way, your website loads extremely slow. I am currently viewing it from London, UK and it takes almost a minute for any page to load.

    #23002
    dainamg78
    Participant

    Thank you for the help!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.